sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Sairastupa

Täällä me sairastetaan koko porukka flunssaa. :( nenäliinoja, teetä, hunajaa ja suolatippoja, näitä on mennyt urakalla. Koiramme Brutus on myös sairastupalainen kun mursi varpaansa pari viikkoa sitten ja on tassu paketissa. Eli täällä me maataan koko porukka tässä ihanassa väliaikaisessa kodissamme nimeltä yksiö ja lataamme akkuja. :) Brutuksella vielä 2 viikkoa "sairaslomaa"  jäljellä ja vauhti sen kun kiihtyy... Ei saisi riehua, ei mennä rappusista, ei hyppiä eikä harrastaa ylimääräistä liikuntaa... Yrittäppä tuollaista adhd:ta pitää paikoillaan -> mission impossible. :/ Brutus siis on staffi eli staffordshirenbullterrieri ja nämähän tunnetusti ovat yli-innokkaita tapauksia. :) Kahden viikon päästä otetaan varpaasta siis uudet kuvat ja katotaan onko luutunut. Tolla sen säätämisellä kun pelkään pahinta, ettei olis, mut pidetäänhän peukut pystyssä. :)

Äidin hymypoika jaksaa hymyillä vaikka on pipi❤️

Brutus reppana ❤️

Meidän porukat eli Lucaksen Mumma ja Vaari tuli tänään Thaimaasta ja saatiin ihkuja tuliaisia. Ja oon kyl ehkä hiukan kateellinen miten ruskeita he oli. Lucaskin ihmetteli ja kosketteli Mumman naamaa kun oli niin ruskea. :) Tuli kyllä aikamoinen matkakuume siinä heitä kattellessa, mut tänä kesänä me ei päästä reissuun taloprojektin ja "Juniorin" syntymän vuoksi. :) Katotaanpa jos ens kesänä lähdettäis sitten poikien kanssa johonkin aurinkoon ainakin viikoksi. alla osa meidän tuliaisista, en jaksanut kaikkia lähteä kuvaamaan. :)

Lucas sai uuden pöllöpipon kevääksi :)


Barcelonan peliasu Lucakselle, pääsee kesällä juoksemaan tämä päällä pallon perässä. :)

Ja äidille Michael Korsin laukku, Mulberryn lompakko ja Louis Vuittonin kuoret iphoneen. :)

Iskän saamia tuliaisia en jaksanut laittaa. :D

Ainut tuliainen mitä Lucakselle pyysin oli punaiset converset nyt kevääksi, mutta näitä ei kuulemma ollut koko Thaimaassa sen kokoisena. :( pienin koko oli ollut 32. :( jotenkin tosi hassua, luulisi että juuri nämä pienet koot 20-> menisi kuin kuumille kiville. No, aloinpa sitten heti tänään googletella punaisia consseja koossa 22. Eipä niitä monessa paikkaa ollut edes noin pieniä, mutta onnekseni löysin Halensin sivuilta ja hupskeikkaa vielä alessa vain 24,95€, ihan mahtista. Pistinpä siis heti tilauksen menemään. Tässä pikku vinkkivitonen teille jotka näitä olette etsineet ja linkki kenkiin. :)


No mutta mitenkäs ollaanko teillä pysytty terveinä? Entäs oletteko te lähdössä johonkin ulkomaille tänä vuonna? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ❤️