sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Takatalvi tuli, sunnuntaipäivän kuulumisia...

Niin se vaan piti sääennustukset paikkaansa ja toi takatalven meille tänne Raisioonkin. Mentiin siis heti aamupalan jälkeen koko perhe vähän pulkkailemaan läheiseen leikkipuistoon.




Laskettiin liukumäkeä, keinuttiin ja iskä innostui tekemään Lucaksen kanssa "lumikakkuja". :) niistä tuli yllättävän hienoja, vaikka ensin vähän epäröin, että tuleeko ne edes siitä sangosta ulos. Lucas seurasi innokkaana vieressä iskän väsäillessä taideteoksiaan. :D




Tuollainen kerroskakku niistä sitten loppujen lopuksi syntyi. Aika hieno, eikö?

Iskä innostui myös keinumaan keinussa Lucas sylissä ja siitähän riemu syntyi, poika kikatteli minkä kerkesi, eli hauskaa oli.



Päikkäreiden ja välipalan jälkeen lähdettiin vielä riekkumaan Lastenmaailmaan Mehukatti-areenalle. Vaarikin tuli mukaan katsomaan Lucaksen temmellyksiä ja ai että pikkumies olikin taas ihan into piukassa. Juoksenteli ees taas ja kaatuili vähän väliä kun oli niin innostunut ettei pystynyt keskittymään itse kävelyynkään. Tällä kertaa Lucas oppi menemään liukumäkeä oikein ylös ja alas. Tähän mennessä hän on siis laskenut mäen alas ja yrittänyt mennä samaa kautta uudestaan ylöspäin. No eihän siitä laskemisesta meinannut tulla loppua kun pikkumies hiffasi homman oikein. :)



 

Pakko tähän loppuun hehkuttaa vielä, että Lucas, äidin pieni uimamaisteri oppi myös launtaina uimaan yksikseen pötkylällä. Uinninohjaaja kehu kovasti Lucasta ja piti Lucasta ohjauksen ajan myös vähän väliä mallioppilaana. Äiti on niiiiiin ylpeä pienestä vesipedostaan! ❤️

Mitä teidän viikonloppuun kuului? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ❤️