perjantai 24. lokakuuta 2014

Last Weekend Favourites

Viime Lauantaina vietettiin meidän uuden kodin tupaantuliaisia ja samalla juhlittiin Lucaksen nimipäivää. Juhlat sujui oikein mallikkaasti, vaikkakin välillä porukkaa oli niin paljon, että vieraat joutui odottamaan vuoroaan tarjoilujen pariin. Vaikka mä kuinka yritin jaksottaa tunnin välein vieraat, niin se ei ihan pelittänytkään niin. Ens kerralla juhlia järkätessä tiedän, että välin on oltava kaksi tuntia.

Meidän juhlien teemahan oli Halloween ja pojat olivat pukeutuneet teeman mukaan vampyyreiksi. Molemmilla oli samanlaiset suloiset vampyyriasut, jotka satuin löytämään henkkamaukasta. Päivällä siis juhlittiin sukulaisten kera ja illalla pojat menivät hoitoon isovanhemmille ja meille tuli tupa täyteen ystäviä, jolloinka mekin pistettiin Hoon kanssa maskit naamaan. Näitä ei viittinyt jo aamulla naamaan vetästä, sillä meidän omatkin lapset olis varmasti pelänneet meitä.

Päivän Menu

Kauhusalaatti
Käärmepatonkia ja levitettä
Muumiotaskut
Hämähäkkipiirakat

Haamu CupCaket
Seittikakku
Kauhukeksit


















Iltakemuissa menuun astui mukaan veribooli ja meille tuli dj takaamaan hyvän tunnelman. Dj:n tahdissa sitä sitten hypittiinkin aamun pikkutunneille asti. Ihan unohtumattomat bileet ja taas monta ihanaa muistoa rikkaampana. Mä olinkin taas oikein todella tunnollinen bloggaaja ja muistin valokuvata kaiken mahdollisen. Jep, jep.. taas harmittaa jälkikäteen miten paljon mulla jäi kaikkea kuvaamatta. Oonkin nyt ruinannut ystäviltä kuvia jälkikäteen ja jotain kivoja kuvia heiltä sainkin. Siks osa kuvista onkin otettu puhelimella ja osa kameralla niin kuin laatu kertoo.

Tässä teille vähän vinkkejä tarjoiluihin ja koristuksiin jos kuun lopussa halloweenjuhlia järkkäilette. Tälläiset vähän erilaiset tupaantuliaiset oli meillä.


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ❤️