tiistai 7. lokakuuta 2014

Tämän hetken lempilelut!

Millä meillä nykyään mieluiten leikitään?

Milläs muullakaan kun äidin "tupperikipoilla". Joka päivä meillä availlaan tuota muovikippolaatikkoa. Niistä on niin kiva rakennella erilaisia torneja ja kaikkein mukavinta on kaataa se kippotorni leviäksi keittiöön. Salaattilinko on yks lemppareista. Mitä enemmän nippeleitä ja nappeleita sen kivempi. Pojat!







Alkuun mä kielsin menemästä sinne muovikippolaatikolle, mutta tarkemmin miettien, mitä väliä? Eipä tuo niillä leikkiessä paljoa mitään hallaa saa tehtyä. Onpahan taas hetken paikoillaan ja touhuaa jotain itselle mielekästä. Eikä joka asiaa vaan kertakaikkiiaan voi alkaa kieltämäänkään. Edelleen menettää se ei-sana merkityksensä jos sitä jatkuvasti hokee.

Nää muovikipot on myös mitä parhaimpia kypäriä, hattuja tai mitä vaan... Kippo nurin päähän ja juoksujalkaa ympäri kämppää. Eihän sitä näkyä voi kun nauraa.

Semmosia tämänhetkisiä leikkejä ja leluja meillä täällä.

Kuuluuko nämä teidän lasten lempileikkeihin?

❤️annieweliina

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kaikilla lapsilla vissiin taitaa tää vaihe tulla jossain vaiheessa. :)

      Poista
  2. Meillä myös! Tosin kattilakaappi on kivempi ja laatikko jossa on kauhat ja lastat. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei oo viel hiffattu tuota kattiloilla leikkimistä. Tosin mulla on vaan kaks kattilaa. Hah! En oo ostanu viel enempää kun tarpeellisimmat kun meille tuli tuo induktioliesi. Ja nekin kaks taitaa aina olla käytössä niin, ettei paljoa laatikossa kerkiä oleilemaan. :)

      Kauhat ja lastat ois varmasti myös leikeissä mukana jos ylettyis sinne laatikkoon. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ❤️