torstai 23. lokakuuta 2014

PöllöDesignia - sisältää alekoodin

Yhteistyössä KidSpot ja Oy MaxPlay Ab.

Saatiin KidSpotin kautta taas mahdollisuus tutustua MaxPlayn tuotevalikoimaan ja valita heiltä yksi tuote. Näin ollen halusin valita pöllöjä rakastavalle pojalleni kauniin turkoosin MrUggly pöllösäästölippaan, joka sopii hänen huoneensa värityksiin ja teemaan kuin nenä päähän.

Lucas tykkää ihan mielettömästi laittaa kolikoita säästölippaaseen ja meille on tullut ihan tavaksi, että pojat saa joka viikko kukkaron pohjalle kertyneet kolikot säästöpossuihinsa jaettuna tasapuolisesti molemmille. Toki Lucas saa toistaiseksi laittaa vielä kolikot Niclaksenkin säästöpossuun, sillä hän ei itse vielä osaa ja tästähän poju on innoissaan kun välissä vaihtuu säästölipas.




Kun meille tuli mahdollisuus tähän yhteistyöhön, mun ei siis todellakaan tarvinnut kahta kertaa miettiä mikä meille kotiutuu. Kertakaikkisen suloinen ja ihanan räikeän turkoosi pöllö, se on ihan pakko saada. Ja vielä kaksi kärpästä yhdellä iskulla; ihana sisustusesine ja säästölipas samassa. Lucas kikatteli laittaessaan kolikoita pöllöön ja mekasti samalla kovaan ääneen HUHUU! Tämä säästölipas sopii täydellisesti myös materiaalinsa vuoksi lastenhuoneen lipaston päälle, sillä tippuessaan lattialle, se ei silikonisen materiaalinsa vuoksi voi särkyä, eikä myöskään tehdä jälkiä lattiaan.

Näitä Mr Ugglyjä löytyy monissa eri väreissä ja meiltähän löytyy jo kg designilta myös viimeksi yhteistyössä saamamme musta Mr Uggly pöytätabletti, joita on tarkoitus hankkia toinen heti kun Niclas alkaa myös ruokailemaan pöydän äärellä. Olen ollut tähän kyseiseen tablettiin niin tyytyväinen, että suosittelen ehdottomasti kaikkia harkitsevia hankkimaan. Pysyy niin kätevästi paikoillaan silikonisen materiaalinsa ansiosta, helppo putsata ja lapsikin tykkää ulkonäöstä.





Ihastuin MaxPlayn uudessa tuotevalikoimassa myös kauniisiin kg designin fasett kynttilälyhtyihin, sekä FrozzyPack eväsrasioihin, aionkin todennäköisesti kotiuttaa nämä meille. Käykäähän kurkkaamassa myös PlayTray Finlandin facebook-sivut, joissa ajankohtaisia tarjouksia.

Löytyykö teiltä jo näitä ihania tuotteita?

Nyt teillä rakkaat lukijat on mahdollisuus hankkia edullisesti myös itsellenne tätä ihanaakin ihanampaa Kg Designia, sillä koodilla SUU MaxPlay tarjoaa teille ostoksistanne -15% alennusta 23.-26.10.2014. Siis hopi hopi ostoksille ja kotiuttamaan ihastuttavia design-tuotteita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ❤️